Holdinfo

Stilling og kampprogram

Holdbeskrivelse U13 piger

Velkommen til U13😊

U13 er holdet hvor der kommer mere tempo på spillet.

Vi spiller sammen som et hold; vi træner vores fælles og individuelle spilforståelse med afsæt i holdets og den enkeltes udviklingsniveau og potentiale. Der vil periodevis blive trænet grundlæggende teknikker, med afsæt i generelle bevægelser og spilforståelser, som er afgørende for videreudvikling af spillet i det større perspektiv.
 
Ligeledes vil spillerne blive udfordret i, at træne teknik, styrke samt mod med henblik på at kunne dyrke sit talent for yderligere dygtiggørelse.
 
Træningen er med henblik på holdets og den enkeltes udvikling, niveau og ambition, hvorfor forskellige positioner også vil blive udfordret samtidig med, at nuværende systemer, hurtighed styrkes og udvikles.
 
Der er plads til alle uanset niveau, men den rette tilgang er en forudsætning for udvikling. Træneren vil give dig de bedste forudsætninger herfor. Det forventes, at spillerne er aktive, bidragende og tager ansvar ift. sig selv og holdkammerater til både træning og kampe, som prioriteres højt da holdet er forpligtede og afhængige af hinanden.
 
Den udfordrende og seriøse træning indeholder samtidig også sjov og fælles sociale arrangementer udenfor banen - for netop at skabe et godt socialt miljø og styrke holdets fællesskab som helhed.
 
Der vil periodevis være løbetræning med henblik på fysisk styrke og kondition.
 
Alle møder omklædt og klar til træningsstart.
 
Husk drikkedunk og håndklæde, da der vil være bad efter hver træning.
 
Vi glæder os til, at se dig og ser frem til et fantastisk år med masser af glæde, sjov og håndboldspil😊

Trænere


Træner:
Gert Donkjær
Send mail
Mobil: 4034 2855

 

Træner:

Michael Carlson

 

Hjælpetræner:

Christian Pedersen


 


Site Map | Printable View | © 2008 - 2020 Søndermarken Vejle Håndbold Klub | Powered by mojoPortal | XHTML 1.0 | CSS | Design by styleshout