Til forældrene

Søndermarken Vejle Håndbold Klub er en lille og social klub.

Vi har ingen ambitioner om at vinde alt og træne 4 gange om ugen.

Vi har derimod ambitioner om at være Vejles hyggeligste og største bredde håndboldforening.

Hos os skal det være sjovt og rart at komme. Vi vægter det sociale kammeratskab og engagement på højde med resultaterne.
Vi vil lave arrangementer på tværs af holdene, med fælles juleafslutning, fælles afslutningsstævne vi kalder: HÅNDBOLD-SHOW-OFF, og et overnatningsstævne for hvert hold.

Hos os er det ikke et sted man ”bare” afleverer og henter børnene. Som forælder forpligter man sig til at vise interesse og engagement. Også selvom man som forældre måske ikke lige selv har spillet eller interesserer sig for håndbold.

Vi forventer derfor også hjælp til kioskpasning, pasning af dommerbord og omdeling af skraldeposer samt opbakning til stævner og kampe.

Hvad får I så som forældre ud af det?

I får nogle glade og stolte børn, som giver sig lidt ekstra når mor, far, søskende eller bedsteforældre er med i hallen. De vokser lige 10 cm, når der bliver hujet og klappet i hele hallen, og I kan være sikre på at succes smitter af på alle 
Vi forventer dog også positive tilskuere med gode tilråb og klapsalver…….også til modstanderne!

Vi vil også være en forening der holder sig opdateret med de nyeste regler og tiltag inden for håndbold. 
Vi bruger SMS og mail som kommunikation med spillere og forældre, hvorfor det er vigtigt vi har alle relevante kontaktoplysninger.

Har ovenstående givet anledning til spørgsmål, skal I naturligvis bare kontakte os på mail eller telefon 5030 6262

 

Mange sportslige hilsner

 

Søndermarken Vejle Håndbold Klub 


Site Map | Printable View | © 2008 - 2020 Søndermarken Vejle Håndbold Klub | Powered by mojoPortal | XHTML 1.0 | CSS | Design by styleshout