Holdinfo

Træningstider for U6 Mix 2018/2019

Fredag 16.00 - 17.00

Opstart: Den 31. august 2018

Kontingent for hele sæsonen 475kr

Holdbeskrivelse

Er du 5 eller 6 år? 
Og er du vild med at lege med en bold, grine og få sved på panden, så kom og vær med til U6 håndbold.

Vi er et hold af glade børn, der har det sjovt med hinanden både på og udenfor banen.

På U6 holdet lærer vi de grundlæggende principper i håndboldspillet. Vi øver os i at kaste, gribe, drible og skyde, så spillerne opnår fortrolighed med bolden.

Igennem leg med og uden bold træner vi vores balance - og koordinationsevner, som danner grundlaget for mange af håndboldspillets finesser, så som finter, retningsskifte med videre.

Til håndboldtræningen spiller vi selvfølgelig også håndbold, så vi bliver gode til at spille sammen som hold, Dette er med til at understøtte spillernes identitet som håndboldspiller.

I løbet af sæsonen vil vi deltage i 2- 3 håndboldstævner, så vi har mulighed for at prøve det af, vi øver i den daglige træning.

U6 er et hold hvor det sociale fællesskab vægter højt. Vi har fokus på, at spillerne har det sjovt, når de kommer til træning. Det betyder bl.a at vi øver os i at rose og anerkende hinanden, så det bliver en naturlig del af det at være håndboldspiller.

Trænere


Træner:
Kaja Bergsøe
Send mail
Mobil: 5239 0811


Træner:

Betina Noer
Send mail
Mobil: 4232 4011


Hjælpetræner:
Maja Pedersen


Site Map | Printable View | © 2008 - 2019 Søndermarken Vejle Håndbold Klub | Powered by mojoPortal | XHTML 1.0 | CSS | Design by styleshout